8. kolo Améby AFC B 1:1

31.05.2010 10:18

Poločas: 1:0

Žluté karty: Veselý, Kolena

Tento zápas jsme se opět sešli v počtu pěti hráčů do pole a  to rozhodlo o konečné dělbě bodů. Pokud jsme fyzicky stačili byli jsme mírně lepším týmem což jsme bohužel nevyužili a během první půle jsme z našich několika slibných šancí využili pouze jednu, když nádhernou ránou ze střední vzdálenosti nedal Honzík Jakoubek, s pomocí tyče, gólmanovi žádnou šanci. Pak jsme ještě několik dalších šancí zahodili. 

Ve druhé půli jsme se nechali zbytečně vyprovokovat výkonem rozhodčího a s tím  jak nám docházeli síly tak jsme se dostatečně nekoncetrovali na náš výkon. Pak poměrně z ničeho nic soupeř vyrovnal po "trmě vrmě"  a několika odrazech míče na hranici vápna. Od této doby byl soupeř lepší a mě nezbývá než poděkovat klukům v poli za obětavost. Hlavně při poslední 5-ti minutovce kdy tlak byl velmi silný. Naštěstí soupeř měl veliký problém vůbec trefit branku.

Suma sumárum remíza je zasloužená, ale pokud bychom měli někoho na střídání tak bychom je s největší pravděpodobností porazli.

Oficiální zápis:

Komentář rozhodčího  Spíše bojovné než technické utkání. Veverky se brzo ujaly vedení, domácí ale po přestávce dokázali vyrovnat. Zasloužená remíza. 
Sestava Veverek:  R. Šneeweis, Jan  Šťastný, Z. Hruboš, J. Jakoubek, K. Kolena, J. Veselý
 Sestava soupeř:  P. Maxa, J. Beneš, R. Adamec, P. Kadlec, F. Kroužil, I. Lach, D. Rybín
 Střelci Veverky:  6. K. Kolena
Střelci soupeř:  42. D. Rybín
Karty Veverky:  ŽK: 43. J. Veselý, 52. K. Kolena
Karty soupeř:  
Nejlepší hráč Veverek:  Hruboš
Nejlepší hráč soupeř:  Adamec