9. kolo Arsenal Kobylisy FC 3:0

07.06.2010 12:21

 K tomuto zápasu jsme se dostavili v hojném počtu a před zápasem jsme udělali taktickou změnu. Rosťa šel do pole a Hepy do branky.

První poločas byl z naší strany takový líný a bez výraznějších šancí. Největší šanci měl Arsenal, když Hepy špatně odhadl dráhu míče a s tím že jde o kousek vedle, tak kjeho překvapení skončil na tyči.

Druhá půle byla z naší strany lepší a postupně jsme tlačili na soupeře a ten nakonec inkasoval po Vokounově hlavičce. Tím začala naše silná 5-ti minutovka ve které jsme ještě dalšími 2 góly Rosti rozhodli o výsledku. Ke konci  měl soupeř ještě jednu šanci, kdy se dostal za obranu a šel sám na gólmana. Neproměnil a tak ani druhá chyba našeho brankáře, kdy nechytil házený aut a míč mu proklouznul přes rukavice a skončil na břevně na konečné 0 na nšem konci nic nezměnil.

 

Komentář rozhodčího Bojovné utkání vyrovnaného průběhu, o jehož vítězi rozhodly tři branky během čtyř minut ve druhém poločase. 
Sestava Veverek: R. Šneeweis, Jan Šťastný, J. Čáp, J. Fencl, Z. Hruboš, P. Jaš, K. Kolena, R. Smolka, M. Staněk, J. Veselý
 Sestava soupeř: M. Bezděk, J. Mařík, M. Beď, P. Hvodlík, J. Kaska, Š. Lang, P. Rössler
 Střelci Veverky: 46. Z. Hruboš, 48. 49. R. Smolka
Střelci soupeř:  
Karty Veverky:  
Karty soupeř:  
Nejlepší hráč Veverek: Smolka
Nejlepší hráč soupeř: Pařízek